Spiritueel

Verhaal

Deze benadering leent zich er bij uitstek voor om in te leiden met een verhaal:

Dit is een kort sprookje over hoe de mens aan de holle gleuf komt tussen neus en bovenlip, “Voordat wij geboren worden, weten wij alles wat er is te weten over het hele universum. Wij zien en begrijpen alles wat was en wat komen gaat. Als het tijd is om te incarneren steekt een engel zijn hand uit en knipt met zijn vingers boven onze lip. Hierdoor vergeten we alles en komen we als een onwetende mens op aarde.”

Dit sprookje geeft weer dat we vanuit een bron komen die we vergeten zijn. Vanuit deze benadering voelen ervaringen die wij hebben met Psilopassie soms als thuiskomen. Alsof we het zeker weten, zonder het te hoeven begrijpen.

Op dit gebied zit volgens ons enorme potentie tot heling. Daarnaast schuilt juist hier ook het grootste gevaar. Niet iedereen is er klaar voor om een enorme koerswijziging te nemen. Je wereld staat letterlijk op zijn kop. En de beschermende mechanismen die men heeft kunnen enorm destructief zijn. Daarom is het essentieel dat iemand die voelt er niet klaar voor te zijn, deze reis niet maakt, of uitstelt. Daarom is het ook essentieel om intensieve begeleiding te vragen.

Hoe weet je of je er klaar voor bent? Ben je bereid om je angst, je weerstand, je arrogantie, je eenzaamheid of welke emotie dan ook aan te kijken en te omarmen?

Onze intake gesprek(ken) gaan voornamelijk over deze vragen. We zijn natuurlijk erg benieuwd naar jouw thema’s maar we willen vooral weten of dit jouw moment is. En als dat zo is, dan zijn wij er voor je. In liefde.